Skrivbord New Office Light rakt höj- o sänkbart vit/vit 1000x800 mm

Art.nr: 187362
4 840 kr/st
Exkl. moms
Lagervara
Hoj- och sankbart skrivbord med T-stativ

DeNord Design Group AB

Skrivbord New Office Light rakt höj- o sänkbart vit/vit 1000x800 mm

4 840 kr/st

Komplett höj- och sänkbart skrivbord med en slaglängd på 470 mm. Skrivbordet har ett stilrent modernt utseende och passar in i de flesta kontorsmiljöer.

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 0476- 214 80 eller info@kalls.se

10 000 produkter

Kunnig personal

Sedan 1988

Nyhet

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Det stadiga 2-motoriga stativet är svensktillverkat och miljöcertifierat och har steglös höjdreglering. Skrivbordets T-ben ger optimal rörlighet i och med obegränsat benutrymme. Du får möjlighet till att skapa en ergonomisk arbetsmiljö, eftersom du kan variera med att sitta eller stå när du arbetar. Det i sin tur ökar blodcirkulationen, vilket är en stor hälsofördel då det minskar risken för belastningsskador. Samtidigt orkar du att hålla fokuset på topp, så att du får dagens arbete gjort.

Skrivbordets skiva är av laminat och är både stryktålig samt lätt att hålla ren och fräsch. Ett höj och sänkbart skrivbord är med andra ord ett utmärkt val för dig som vill hålla kroppen i trim samtidigt som du arbetar.

Produktinformation

Attribut Värde
Färg bordsskiva
Vit
Justerbar höjd
710-1180 mm
Färg stativ
Vit
Tjocklek skiva
25 mm
Kategori
Höj- och sänkbart
Längd
1000 mm
Bredd
800 mm
Garanti
10 år

Relaterade produkter

Tillbehör

Sidoskåp 2 pärmplan A4

Art.no 11315
Sidoskap
6 215 kr/st

Sidoskåp är en smart och elegant förvaringslösning som är utrymmesbesparande. De kan även användas som rumsavdelare mellan olika arbetsplatser och finns med öppningen både åt höger och åt vänster.

BeställningsvaraLeveranstid: 3-4 veckor
Flera varianter...

Sidoskåp 3 pärmplan A4

Art.no 11564
Sidoskap
7 240 kr/st

Letar du efter en utrymmesbesparande förvaringslösning? Då är sidoskåp ett mycket bra val. De kan även användas som rumsavdelare mellan olika arbetsplatser och finns med öppningen både åt höger och åt vänster.

Lagervara
Flera varianter...

Kontorsskåp 2 pärmplan A4

Art.no 11329
Kontorsskap
Från 4 245 kr/st

Kontorsskåp med skjutdörrar är en platsbesparande och effektiv lösning för förvaring av pärmar. Skåpet passar lika bra ihop med ditt skrivbord som till ditt konferensrum. Det är modernt och snyggt och har en fin 18 mm tjock rygg, vilket innebär att du med fördel kan placera skåpet på en öppen yta i rummet.

Lagervara
Flera varianter...

Kontorsskåp 3 pärmplan A4

Art.no 11471
Kontorsskap
Från 5 210 kr/st

Letar du efter en platsbesparande och effektiv lösning för förvaring av pärmar? Då är kontorsskåp med skjutdörrar en mycket bra lösning. Skåpet passar lika bra ihop med ditt skrivbord som till ditt konferensrum. Det är modernt och snyggt och har en fin 18 mm tjock rygg, vilket innebär att du med fördel kan placera skåpet på en öppen yta i rummet.

Lagervara
Flera varianter...

Upis1 balanspall

Art.no 2034
PRODUCT__ - Källs.se
1 595 kr/st

Varför inte träna din kropp medan du arbetar? Vår Upis1 balanspall är en sittmöbel med många fördelar. Den fungerar liknande en balansstol och en pilatesboll, då den ger dig möjlighet till ett aktivt sittande eftersom du hela tiden måste balansera på den.

Lagervara
Flera varianter...

Kontorsstol New Office Business

Art.no 1995
Kontorsstol med ergonomisk sits
Från 10 212 kr/st

Kontorsstol med ergonomiskt formad sits och ställbart rygg, och nackstöd vilket maximerar din komfort. Stolen har synkroniserad mekanism (5 lägen) med säkerhetsfunktion för ryggstöd. Tygsitsen är mycket slitstark och stolen har justerbart glidande säte. Stolen har även 4D-armstöd (höjd, sidled, vridbar och fram/tillbaka).

Lagervara
Flera varianter...

Kontorsstol Taktik

Art.no 1999
PRODUCT__ - Källs.se
2 600 kr/st

En mycket modern kontorsstol med dynamiskt ryggstöd. Du sitter mycket bekvämt då stolen har en  bred sits och rygg samt lite extra stoppning. Både ryggstöd och armstöd går att justera höjdledes. Underredet är svart och har hjul för hårda golv.

Lagervara

Kontorsstol Lyon

Art.no 2007
PRODUCT__ - Källs.se
3 595 kr/st

Vår kontorsstol Lyon passar in i alla kontorslokaler. En mycket prisvärd kontorsstol för dig som sitter ner och arbetar mycket om dagarna. Kort sagt en stol som säkerställer en mer produktiv och hälsosammare arbetsställning.

Lagervara