Om Källs

Källs Materialhantering - Allt för industri, lager och kontor

1988 var året då Australien firade 200-årsjubileum och bakmaskinen blev årets julklapp. Men det var även året då företaget Källs Materialhantering såg gryningens ljus för första gången.

Källs historia började i Diö, mitt i IKEA-land, av en man vid namn Roy Käll som var en mycket duktig affärsman och entreprenör som alltid försökte göra det "omöjliga" för kunden när det behövdes. Han såg till att leta upp företagen som tillverkade produkterna och köpte direkt av dem utan fördyrande mellanhänder. Detta gjorde att Källs redan från början kunde hålla riktigt bra priser på högkvalitativa produkter.

Företaget utvecklades sedan från ett enmansföretag till ett företag med en ny visionär ägare och flera anställda. Idag är Källs ett modernt och visionärt företag som tagit det småländska tänket, kunnigheten och viljan vidare.

Vi fortsätter, precis som Roy Käll, att kombinera bra priser med ett stort kunnande och engagemang. Vi håller det vi lovar och försöker få en helhetsbild av behovet för att kunna plocka fram den bästa lösningen för varje enskild kund.

Brett sortiment 

Vi har hjälpt företag att inreda sina arbetsplatser i över 30 år. Utöver de 10 000 artiklar vi har i vårt breda sortiment har vi kännedom om betydligt fler, så är det något du inte hittar på hemsidan eller i katalogen - tveka inte, ring oss så hjälper vi dig!

Småländska priser och snabb leverans

Vårt ”småländska” koncept är att köpa direkt av tillverkare och importörer för att undvika onödiga transportkostnader och omlastningar. På så sätt sparar vi inte bara tid och pengar, utan även på miljön. Ett koncept som vi vet fungerar efter 30 år i branschen. 

Många av våra produkter ligger för leverans inom några dagar. 

Personliga besök

Från vårt kontor i Diö utgår även fältsäljare som på plats hos er kan hjälpa till med förslag på: 

  • Effektivare flöden och materialhantering 
  • Lämpliga produkter till olika ändamål 
  • Effektiva lager och förvaringslösningar 
  • Smidiga lyfthjälpmedel 
  • Effektiva transportlösningar 
  • Ergonomiska arbetsplatser 
  • Ta fram helhetslösningar till industri, lager och kontor 

Vilket behov ni än har hjälper våra projektsäljare er! Vi är specialister på möbler och inredning för kontor, verkstad, industri, skola och offentlig förvaltning. Med vår gedigna erfarenhet och långa erfarenhet har vi stött på de flesta situationer och kan alltid erbjuda flera olika lösningar.

Montageservice och kundanpassade lösningar

Vår erfarna och effektiva monteringspersonal kan hjälpa dig på plats. Monteringsanvisningar medföljer i regel alltid, men eftersom de med åren kan komma bort, finns monteringsanvisningarna på vissa av våra produkter även på vår hemsida. 

Förutom ett brett standardsortiment kan vi även hjälpa till med att kundanpassa en stor del av våra produkter så att det passar just ert behov. 

Avtalsservice och teknisk support

Vi erbjuder även större företag och organisationer ett samarbete där vi kan tillhandahålla den externa service som ni behöver för att allt ska flyta på smidigt i er organisation. 

Det kan röra sig om att vi kontinuerligt förser er med förbrukningsmaterial, besiktningar av pallställ, anpassade inköpslösningar eller lagerhåller produkter åt er för att effektivisera och korta ledtiderna.

Vi tillhandahåller teknisk support för våra produkter så att ni som kund kan utnyttja produktens alla funktioner. Vi kan även hjälpa till med felsökning på vissa produkter om det behövs. 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss

Kundtjänst / Säljare

Sven-Olof Örn
svenne@kalls.se
0476-213 81

 

Kundtjänst / Säljare

Anton Lundhoff
anton@kalls.se
0476-213 82