Kollisionsvakt

Art.nr: 186535
3 475 kr/st
Exkl. moms
Lagervara
PRODUCT__ - Källs.se

Kollisionsvakt

3 475 kr/st

Kollisionsvakt som känner av när rörelse upptäcks på BÅDA sidor av ett hörn, och skickar då en ljudvarning och en visuell varning för att varna om trafik som närmar sig.

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 0476- 214 80 eller info@kalls.se

10 000 produkter

Kunnig personal

Sedan 1988

Produktbeskrivning

Öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Har du mycket gaffeltruckar i rörelse på ditt lager är det här kollisionsvarningssystemet mycket effektivt och pålitligt. Det hjälper dig att minska eller eliminera olyckor vid korsningar i blinda hörn där sikten kan vara begränsad. Ljudvarningen låter ENDAST när rörelse detekteras på båda sidor om hörnet och är synkroniserad med ljusblixt (visuell varning) för att förstärka varningen. 

Rörelsesensorernas detekteringszon 8-9 meter i varje riktning. Detta är förinställt och redo att användas.

Optimal installationshöjd är 7-9 fot. Kollisionsvakten har integrerade försänkta magnetfästen som snäpper fast på stativet för en säker och tät passform. Det finns också integrerade monteringspunkter som gör det möjligt att fästa enheten på icke magnetiska ytor.

Enheten drivs med standard D-cell batterier (ingår). Blått ljus pipande indikator för låg batterinivå. Batterilivslängd är testad till minst 12 månader.

Tips!

Du vet väl om att du kan "bygga" ihop ditt pallställ helt efter egna behov i våran pallställsbyggare?

Men en visuell framställning får du se hur det kommer att bli, och du klickar sedan dig vidare genom att lägga alla utvalda produkter i varukorgen!

  

Produktinformation

Attribut Värde
Detekteringszon
8-9 m
Kategori
Pallställstillbehör
Färg
Gul
Utförande
Drivs med D-cell batteri
Garanti
1 år

Relaterade produkter