Bottentömmande container Heavy 500 liter

Art.nr: 188039

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Vi utökar kontinuerligt med nya produkter. Skriv uppe i vår sökruta eller navigera via huvudmenyn. Välkommen att utforska vårt sortiment!

Behöver du hjälp? Vi finns här!
Ring 0476- 214 80 eller info@kalls.se

10 000 produkter

Kunnig personal

Sedan 1988

Produktbeskrivning

öppna>Stäng

Produktbeskrivning

Mycket kraftig och tålig svensktillverkad container med bottentömning, perfekt hjälpmedel för industriell materialhantering av avfall och återvinning. Containern är CE-märkt och godkänd och är speciellt utvecklad för att klara tuffa förhållanden.

Den bottentömmande containern är konstruerad i 5-8 mm stålplåt samt förstärkt med kraftiga profilrör. Containern har en unik konstruktion och töms och stängs med hjälp av truckens gaffelspridning. De cirkulära gaffeltrummorna gör att det blir lätt för truckgafflar att glida vid öppning och stängning. Låsanordningen för öppning och stängning sker automatiskt utan någon manuell påverkan.

Den bottentömmande containern kan lyftas och hanteras från 4 håll, vilket underlättar om du behöver placera containern i trånga utrymmen.

Det går att köpa till hjul och lock som tillbehör. Hjulen ger en höjdökning på endast 30 mm. Containern finns i 5 stycken olika volymer.

Produktinformation

Attribut Värde
Svensktillverkad
Ja
Totalhöjd
900 mm
Längd
1200 mm
Bredd
880 mm
Plåttjocklek
5-8 mm
Volym
500 l
Vikt
250 kg
Garanti
1 år

Relaterade produkter