0 0 kr
Summa artiklar 0 kr
Visar priser exkl. moms (Ändra)
 Varukorgen är tom
 
Scanbox AB

Specialvagnar löser förvaringen

Produkter och Tjänster Vagnar Entrémattor Arbetsbord
  • Utmaning
    Hantera dörrar utan att riskera repor och skador
  • Lösning
    En specialanpassad vagn med fokus på varsam hantering
  • Effekt
    Skador på godset minimerades samt ergonomin för personalen förbättrades
Vi har handlat allt ifrån arbetsplatsmattor, arbetsbord och förvaring till lågbyggda lyftbord av Källs och när vi nu dessutom kan få hjälp med specialanpassningar då lever man verkligen upp till sin devis, den kompletta leverantören, säger Christoffer på Scanbox.

Scanbox grundades 1992 och har idag 40 anställda. Företaget bygger isolerade transportboxar för distribution av livsmedel till cateringverksamhet och storkök. Alla produkter byggs och utvecklas i Olofström, produkterna finns representerade över hela världen. 

"Personalen är glad att slippa de obekväma lyften"

 Vi hade problem med hanteringen av dörrar till våra skåp, säger Christoffer Olsson, produktionschef på Scanbox i Olofström. Tidigare förvarade vi dörrarna liggande på varandra med risk för repor som följd. Ergonomin var heller inget vidare då personalen fick lyfta dörrarna från en mycket låg nivå.

När Niklas på Källs var här i ett annat ärende nämnde jag detta för honom och vi började diskutera hur man skulle hitta en lösning på problemet, fortsätter Christoffer.

Fördelen med att någon snabbt kan komma hit och hjälpa oss med våra önskemål, och på plats hitta lösningar sparar både tid och pengar. Detta i kombination med snabba svar vid offertförfarande, hög serviceanda och bra priser gör Källs till en naturlig samarbetspartner för oss. 

 

"Källs lever upp till sin devis - den kompletta leverantören"

- Vi har handlat allt ifrån arbetsplatsmattor, arbetsbord och förvaring till lågbyggda lyftbord av Källs och när vi nu dessutom kan få hjälp med specialanpassningar då lever man verkligen upp till sin devis, den kompletta leverantören, säger Christoffer. 

På Källs är vi aldrig främmande för att hjälpa våra kunder med speciallösningar som kanske inte alltid finns i vårt standardsortiment. Självklart skulle vi försöka lösa problemet med dörrhanteringen. Vi tog kontakt med en av våra leverantörer och tillsammans med dem tog vi fram en vagn som separerade dörrarna från varandra och som dessutom möjliggjorde stående förvaring vilket innebär att de påfrestande lyften försvann.

Det tog knappt en månad från det att vi började diskutera kring problemet tills det att vi hade åtta specialvagnar levererade, fortsätter Christoffer. Personalen är glada att slippa de obekväma lyften och vi behöver inte längre oroa oss för skador på dörrarna. På köpet vann vi också en massa golvyta då den stående förvaringen kräver betydligt mindre plats.   

 

"Det tog knappt en månad från det att vi började diskutera kring problemet tills det att vi hade åtta specialvagnar levererade"
-Christoffer Olsson, produktionschef på Scanbox AB

 

 

 

Vi berättar gärna mer om Vagnar
Hör av dig till oss    eller ring oss på 0476 - 214 80
Dela

Andra kunder berättar

"Tack vare att det blev fel från början så blev rätt i fortsättningen"

-Thomas Dahlbom, platschef RollUp Kungen

Ta del av erbjudanden, inspiration och massa annat nyttigt via vårt nyhetsbrev - Anmäl dig idag!
Alla rättigheter reserverade Källs Materialhantering AB  Copyright 2003-2020